Cooking Outdoors

Cooking Outdoors

5 Alasan Cooking Outdoors

Hot

Friday, January 5, 2018

5 Alasan Cooking Outdoors

January 05, 2018 1

Yagene kowe kudu menehi saran supaya sampeyan mikirake njagongake njaba minangka rasio utama cara urip sampeyan? Ana macem-macem alasan ngapa wong kudu mikirake yen masak hawa terbuka saka wektu kanggo wektu. Kene lima kaluwihan luar biasa saka masak goreng:

1. Sajrone masak yaiku pengaji kuatir. Carane bisa ngomong akeh? Kabeh barang sing dianggep, nalika sampeyan lagi masak ing njaba lan nduweni organisasi kanca utawa sanak keluarga nalika sampeyan entuk mbayar metu saka sawetara anggur utawa bir, sampeyan ora bakal ngendhih, tenang lan felt kaya donya mung madegé? Saestu, aku! Duwe populasi umum sing sampeyan ngurmati lan dipercaya minangka organisasi nalika mangan lan mangan ing njaba lan ngormati alam, wengi utawa lintang ing ndhuwur cetha minangka pendekatan sing luar biasa kanggo ngusir push.

2. Masak njaba tegese urip. We are for the most part aware of our nourishment allow especially with regards to meat. Flame broiling njaba minangka cara swara kanggo ngonsumsi lenga. Lemak ora nguntungke krim daging sing dicelupake saka daging, sing nyebabake kalori mudhun, nanging tambahan kaya riboflavin lan thiamine ditahan. Kita uga ora nggunakake panyebaran nalika nyawa daging sapi sing nyebabake rezeki sing luwih nguntungake! Veggies sing nyawijine semangat uga tambah akeh nutrisi, utamane sing kurang isi banyu. Kajaba kang padhet lan nutritious, bagean paling ekstrim yaiku nutrisi ngrasakake driji-dilat gedhe!

3. Masak goreng pragmatis. Carane? Masak ing jero omah nggawe omah dadi luwih panas lan bisa ngiridake sistem aerasi lan pendinginan ing jero omah sing nggarap menit ekstra, sing uga ngidini tagihan listrik luwih akeh. Kanggo njaga jarak strategis saka tagihan kasebut, utamane ing musim semi pungkasan, masak hawa terbuka minangka pilihan sing paling apik! Pawon udara terbuka bisa dimanfaatake minangka wilayah sing makarya nalika pesta kasebut muncul. Ora perlu leladen ing koridor meal inn lan ora ana alesan sing bisa ditemtokake kanggo nandhang karusakan ing omah sampeyan yen kumpul ana ing njaba.

4. Bukak udhara kanthi nyenengake. Mangkene, sampeyan ora bakal nampa lawang mbukak kanggo nyedhiyakake aptitudes nalika sampeyan tresna ing omah sampeyan? Pendekatan sing paling becik kanggo nglakoni yaiku titik ing papan panuding pawon mbukak karo pizza broiler sing mangan kayu! Yen sampeyan ora ana hubungane karo kulawarga lan kanca-kanca, sampeyan luwih seneng ora bakal lali babagan kedadeyan sing paling anyar amarga sampeyan ana ing omah sampeyan nalika kabeh wong wis seneng njaba. Masak ing broiler udara terbuka minangka kaputusan sing apik banget kanggo harmoni!

5. Bukak hawa masak mbesuk. Saben saben dhuwit sing dilebokake ing sumber pawon mbukak bisa diarani, senadyan kabeh masalah. Estimasi omah ing omahmu dikembangake amarga nduweni pawon udara terbuka sing populer kanggo njaba masak. Nalika sampeyan sijine sumber daya menyang ndhuwur baris mesin pawon open air, sampeyan mesthi kontribusi shrewdly! Duwe pawon paling apik ing njaba pawon biasane nyebabake sumber daya panggolekan menyang geni nyirep baja stainless lan bagian pulo. Baja tahan karat dianggep minangka "baja kabeh-musim" awit iku terus wae lan ora ana karat apa wae kondisi iklim kasebut kudu terus urip.

Endi sing apik kanggo sampeyan ngidini spekulasi? Mesthine babagan sing bakal menehi sampeyan cara unggul kanggo urip! Sampeyan lan kulawarga sampeyan nduweni kewajiban sing bisa nyedhaki, menit, lan swara! Sampeyan bisa nemokake kabeh sing luwih akeh ing pawon udhara sing mbukak lan nyebarake.
Read More